Medal er klubben sin ukentlige slagspill turnering som går gjennom hele sesongen. Tirsdager på Forus, onsdager på Solastranden. De inneholder en rekke forskjellige konkurranser både for lav hcp’ere og høy hcp’ere. Trykker du deg inn på “Medal regler” vil du finne all info angående begge medalene.

For dem som deltar både på Forus og Solastranden, har vi også en “Sammenlagt Order of Merit” konkurranse. Vinneren vil motta ett gavekort på kr 3.000,- fra golfklubben. I de to andre “Order of Merit” konkurransene vil de 2 vinnerne få muligheten til å være med på golfklubben sin Vår-tur med en uke golf til  La Sella som er 1 time i fra Alicante, Spania (vel og merke at det er åpnet opp for det). Turen er fra 24. februar – 3. mars 2021, klikk her for mer informasjon. Har de ikke mulighet til å være med, vil plassen på turen gå tilbake til klubben og en vil motta ett gavekort på kr 3.000,- i stedet.