Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og de grunnleggende teknikkene for å kunne beherske spillet og ta del i miljøet.

Instruktør vil være PGA Utdannet golfinstruktør med lang erfaring som gir deg en best mulig start. Sola Golfklubb har meget godt tilrettelagte trenings fasiliteter som hjelper deg raskt i gang og gjør golf gøy

t

Nybegynner kurset (VTG) går gjennom alt du trenger å vite for å spille golf. Dette for å gi deltagerne muligheten til å få prøvd golf innen en fornuftig tidsramme.

De fleste kurs går over 3 dager a 2 timer.

Dag 1 – Sving trening
Dag 2 – Korte og lange slag
Dag 3 – Litt lengre slag og nærspill

Disse 3 dagene vil en få lånt utstyr. Da golf er en utendørs aktivitet, bør en kle seg etter værforholdene.

Det avholdes også kurs over 2 dager. Disse vil gjennomgå det samme, men da noe mer komprimert

Kurset gir en enkel innføring i golf der en får muligheten til å lære og teste ut om denne kjekke aktiviteten er noe som en ønsker å starte opp med.

Hvis en går glipp av en dag så kan en ta denne igjen med en annen gruppe eller avtale direkte med instruktør.

T

Etter endt kurs kan du velge forskjellige typer rabatterte medlemskap.  Spill i vår Golfpark (6 hulls bane) er inkludert mens du går på kurs.

Alt materiell og utstyr er også inkludert i kurset, slik at her er det bare å møte opp og ha det gøy 🙂

T

Det er laget egne retningslinjer for instruksjon beregnet for å begrense Covid-19 smitte. Det betyr at det er max 4 personer på kurs i tillegg til instruktør og en opprettholder god avstand gjennom hele kurset.

Har en ikke egne køller så vil en få låne utstyr som er rengjort mellom hvert kurs og en låner ikke utstyr av hverandre.

For mer informasjon om retningslinjer og instruksjon ta kontakt med instruktør

t

Teorikurs på nett

NGF har også et digitalt VTG kurs hvor en lærer mer om regler og etikette. Dette kurset må gjennomføres enten i forkant, underveis eller i etterkant av kurset for å få et kursbevis.

Link til dette kurset finner du her

Dokumenter til kurset og opplæring:

Velkommen til golfen

Lommeguiden

VTG 2020 – Treningskort

Sjekk oversikt og ledige kurs under