Sola Golfklubb kan nå tilby et av Norges råeste innendørssenter som kan brukes gjennom hele året. På vinterhalvåret kan en spille på simulatorer eller trene på innendørs driving range. Mens i golfsesong så vil en kunne slå baller innenfra og ut på driving range. Alle båser er installert med en GCHawk og skjerm som gir deg alt du trenger av feedback og statistikk.

Hvordan bestille tid på simulator?

1. Book i Golfbox tilsvarede starttid på bane.
  2. Forhåndsbetales ved booking
  3. Møt opp til booket tid

(Har du ikke Golfbox, send mail post@solagk.no eller ring 40767200)

Hvordan bestille mat og drikke?

Det er egen dør inn til Sola Bistro ved simulator 1.

Her kan en bestille fra vanlig meny og få servert inne i hallen. Husk og rydd opp etter deg selv 🙂

Hvordan spiller vi på simulator?

Kort fortalt så slår du tilsvarende som på banen inn i et lerret. Så vil radaren beregne spinn og fart på ballen og beregne hvor den går. Dette vises digitalt på skjermen og gir deg opplevelsen av å være på banen.

Alle kan spille simulatorgolf, både unge, gamle, gode og nybegynnere. Her kan du trene i ro og fred uten at noen presser på bak eller ser på.

Vi har laget en kort bruksanvisning som ligger tilgjengelig på alle båser.

Detaljert bruksanvisning ligger tilgjengelig på nett og kan leses her

Hva er GCHawk?

GC familien består av flere type launch monitors som brukes av både profesjonelle og amatører. Ultra high speed kameraer ser ballens bevegelser og er de mest nøyaktige i markedet idag. Fordelene med GCHawk er blant annet:

• Henger i taket og er ikke i veien når en slår eller går forbi.
  • Kan brukes både til driving range og simulator
  • Kan brukes av både høyre/venstre spillere
  • Teknologien er gjennomprøvd og verdensledende
  • Stor flate hvor en kan legge ballen
  • Enkel og intuitiv software alle kan bruke
  • Les mer på Foresight sin hjemmeside

Hvilke baner kan vi spille på?

Vi har flere forskjellige baner du kan spille på, fra verdenskjente baner, til fiktive baner (f)

Det er ti spennende og utfordrende baner som er like på alle simulatorer:

I tillegg er det noen unike baner i hver simulator. (rangering på top100golfcourses.com i parentes)

MEDLEMSFORDELER

– Medlemmer gis kr. 50,- i rabatt av ovenstående priser ved booking

– Medlemmer har mulighet til å kjøpe klippekort

– Medlemmer har 14 dagers forhåndsbooking