Sola Golfklubb ønsker flere aktive damer i klubben. Det er satt fokus på å lage flere og bedre tilbud til nettopp denne målgruppen gjennom 2022. Damekomiteen har gjort en kjempeinnsats i 2022 med å løfte dameaktiviteten, og har skapt et flott damemiljø. De har satt i gang flere lavterskeltilbud, for eksempel Ladies Golf Hour som har vært en suksess fra start. Det er kjempeflott at dette lavterskeltilbudet fortsetter også i 2023!

For å kunne ha et så godt tilbud som mulig til alle damene i klubben, ser klubben det som hensiktsmessig å flytte damegolfen fra onsdagene til mandagene. Da vil flere ha mulighet til å kunne delta. Dette har i flere år krasjet med onsdagstreningene for damer, samt Medal som spilles tirsdag og onsdag. 

Når vi nå bytter dag til mandag, vil damene i klubben ha spesifikke dameaktiviteter mandag, tirsdag (dametrening), onsdag (dametrening) og torsdager med Ladies Golf Hour. I tillegg vil de damene som har lavt nok hcp, kunne være med på Medal både tirsdager og onsdager. 

Det vil være prioriterte flighter for damer som ønsker å være med på damegolfen på mandagene. Damer vil ha fortrinnsrett i to dager før flightene åpner opp for herrer. Dette for at damene skal få noen flere dager på å bestemme seg om en ønsker å være med. Det vil også være mulig for de damene som kun har spillerett på Solastranden å spille damegolfen på Forus uten å betale greenfee. 

Hele programmet og aktivitetene for sesongen 2023 er ikke ferdig spikret, så mer informasjon vil komme, og vi oppfordrer alle til å komme på informasjonsmøtet for klubbens medlemmer 23. mars kl 19, da vil vi og alle komiteene informere om hva som venter i golfsesongen! 

Sola Golfklubb