Vi tar sikte på seniorturneringer på tirsdager hver andre uke (oddetall) som tidligere år.

Planen var å starte årets seniorturneringer 19. januar, men både vær og Corona restriksjoner har gjort det uaktuelt å ha turneringer hittil. I samband med rive og byggearbeidene for nytt klubbhus har det heller ikke vært fasiliteter, f eks toaletter, på banen som har tilsagt turneringsvirksomhet.
Vi vet pr. i dag, 4. februar, ikke når tid vi kan starte opp. Med denne lange perioden med sterk kulde og snø kan det bli en stund til banen er spillbar, men vi starter straks Corona-restriksjoner og vær tillater det.

I seniorserien følger vi malen fra tidligere år:
Serien går over 10 runder, med turnering hver 14. dag fra 27. april fram til 6. juli
(6 turneringer), og så 4 turneringer fra 3. august til 14. september.

I 2021 spilles den som Stableford med to klasser – Damer og Herrer, med fullt handicap 0 – 54.

1/5 av spillerne i hver klasse premieres + trekning av 1 flaske vin pr 25 «heldige tapere».

I Order of Merit er det også to klasser, Damer og Herrer der de 6 beste av de 10 rundene blir tellende. En må ha minst 6 tellende runder for å bli premieberettiget i OoM. Det er premie til de 3 beste i hver klasse.

Vi må regne med intervallstart når turneringene starter opp. Startkontingenten er kr 60, uten kaffe og vafler.
(kr 100 hvis shotgunstart med kaffe og vaffel).  Gjestespillere og medlemmer som bare har spillerett på Forus må betale kr 250 i greenfee.

Både startkontingent og greenfee betales på Vipps 81711 eller i Proshop på Solastranden når den åpnes.

Vi fortsetter med å registrere score i Livescoring som fungerte godt i 2020.

Velkommen !