En klubb – to baner = 2 ukentlige Medalturneringer.

Vi har nå blitt en klubb med mulighet for klubbens medlemmer  til å spille  Medal  to dager i uken.
Vi ønsker å beholde  den tradisjonelle Medal-turneringen ved hver av banene i klubben vår,  og disse vil fortsette å gå på den ukedagen de alltid  har gått.
For deg som er medlem i Sola golfklubb betyr dette at du kan velge å spille  Medal tirsdag på Forus eller onsdag på Solastranden – eller begge deler.
Vi vil i år også arrangere et Medal Championship med kvalifisering fra Medal-spill på begge klubbens baner, og med en runde på hver av banene over en helg.  Informasjon om denne vil bli lagt ut under en egen fane på klubbens hjemmeside.
Reglene for Medalspill er det samme for begge baner,  men vi har hatt litt forskjellige måter å premiere og tildele poeng på.