Uke 3 – Rammetillatelse fra kommunen innvilget og en søker nå om igangsettelse. Fortsatt oppryddning etter riving. Ingen strøm og både bane, parkeringsplass etc er dekket av is.

Uke 2 – Dugnad gjennomført. Kjempebra med mange frivillige som ble delt opp i mindre grupper for å kunne holde avstand og følge smittevern. Riving har nå startet. Det er foreløpig ingen strøm på anlegget, så webkamera og toaletter er ute av bruk og Proshop holder stengt.

Uke 1 og 2 – Dugnad

Det vil bli fjernet alle vinduer og alt elektrisk fra både klubbhus, Golfstue og Olavsbu før en kan starte riving. Det er sendt ut invitasjon til medlemmer om dugnad.

Uke 51 – Klubbhuset på Solastranden stenger fra og med mandag 21.12. Informasjon er sendt ut til de med tralleskap om at disse må tømmes.

Uke 50 – Startet rydding, pakking, utflytting av eksisterende klubbhus. Samt klargjøring av område hvor midlertidige brakker skal plasseres. Container til lagring av ting som skal inn i nytt klubbhus er på plass.

04.12.2020 – Mottar rivetillatelse av klubbhus på Solastranden fra Sola kommune

26.11.2020 – Ekstraordinært årsmøte vedtar finansiering til bygging av klubbhus på Solastranden og innendørssenter på Forus