Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og de grunnleggende teknikkene for å kunne beherske spillet og ta del i miljøet.

Instruktør vil være PGA Utdannet golfinstruktør med lang erfaring som gir deg en best mulig start. Sola Golfklubb har meget godt tilrettelagte trenings fasiliteter som hjelper deg raskt i gang og gjør golf gøy

t

Nybegynner kurset (VTG) er delt inn i flere Steg. Dette for å gi deltagerne muligheten til å få prøvd golf innen en fornuftig tidsramme. Viss en på forhånd vet at dette er noe en vil starte opp med, vil det lønne seg å gå for en av pakkene som inneholder flere Steg. Sola Golfklubb består av 2 stk 18 hulls baner og 1 stk 6 hulls bane.

Steg 1 går over 3 dager a 2 timer.

Dag 1 – Sving trening
Dag 2 – Korte og lange slag
Dag 3 – Litt lengre slag og nærspill

Disse 3 dagene vil en få lånt utstyr. Da golf er en utendørs aktivitet, bør en kle seg etter værforholdene.

Kurset gir en enkel innføring i golf der en får muligheten til å lære og teste ut om denne kjekke aktiviteten er noe som en ønsker å starte opp med.

Hvis en går glipp av en dag så kan en ta denne igjen med en annen gruppe eller avtale direkte med instruktør.

T

Velger du Pakkepris 1, får du Medlemskap i vår Golfpark (6 hulls bane) inkludert i kurset slik at du kan spille både underveis i kurset og gratis ut året etter endt kurs.

Alt materiell og utstyr er også inkludert i kurset, slik at her er det bare å møte opp og ha det gøy 🙂

Sjekk oversikt og ledige kurs under

VTG kurs

• 3 kvelder a 2 timer
  • Inkl utstyr
  • Prøv golf!

Kursdatoer

Bli med
  • Mandag 23.03 kl. 17-19 / UTSATT
  • Mandag 20.04 kl. 17-19
  • Mandag 11.05 kl. 17-19
  • Mandag 08.06 kl. 17-19
  • Max 8 deltakere pr kurs.