Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og de grunnleggende teknikkene for å kunne beherske spillet og ta del i miljøet.

Instruktør vil være PGA Utdannet golfinstruktør med lang erfaring som gir deg en best mulig start. Sola Golfklubb har meget godt tilrettelagte trenings fasiliteter som hjelper deg raskt i gang og gjør golf gøy

t

Kursene går over 4 dager a 2 timer.

Veien til Golf kurset blir som regel satt opp slik (vær avhengig)

Dag 1 – Range med grunnprinsipper og putting
Dag 2 – Range med fokus på rotasjon og wedger
Dag 3 – Range med personlig oppfølging og bunker
Dag 4 – Banespill med forståelse av etikette og regler

Hvis en går glipp av en dag så kan en ta denne igjen med en annen gruppe eller avtale direkte med instruktør.

T

Medlemskap i vår Golfpark (9 hullsbane) er inkludert i kurset slik at du kan spille både underveis i kurset og gratis ut året etter endt kurs.

Alt materiell og utstyr er også inkludert i kurset, slik at her er det bare å møte opp og ha det gøy 🙂

VTG kurs

1990,-